יש המון חברות לעיצוב אתרים שעוסקות בעיצוב אתרים וכל אחד רואה בעצמו כטוב ביותר. הם מעצבים את הלוגו, הם כותבים עותק של המדיה החברתית, הם מתווים את התוכנית השיווקית.
אבל הם לא מתאימים לכולם. אני יודע שכולם אומרים שהם מושלמים לכל לקוח על פני כדור הארץ, אבל האמת היא שכשאתה עובד ב-B2B, לפעמים אתה תהיה מרושת עם חברה אחרת, ולפעמים לא.
לכן, אם אתם מחפשים את חברת עיצוב ופיתוח אתרים, הנה כמה דברים (ללא סדר) שעליכם לקחת בחשבון את המחקר שלכם:
1. מחיר: בהתאם למצב העסק שלך, המחיר עשוי להיות גורם עצום, אם לא מכריע, מי מעצב ובונה את האתר שלך.
2. תיק: מה החברה עשתה לחברות אחרות? האם אתה אוהב את עבודתם בעבר? תסתכל על חברת עיצוב ופיתוח אתרים שלך סיימה את הפרויקט תודיע לך מה הם יכולים לעשות בשבילך. הקפידו לשים לב לפרטי העבודה שלהם כדי שתוכלו להגיד להם מה אתם אוהבים או מה לדעתכם לא מתאים לעסק שלכם.
3. שותף / ערך מוסף: האם החברה הזו תהיה השותף שלך? האם זה פתוח לרעיון שלך? האם זה הזמן בשבילך לבנות מוצר שתהיה גאה בו? אם אתה משלם, האם הם מוסיפים ערך לאתר שלך? לא פחות חשוב שתהיה כימיה עם צוות עיצוב האתרים שלך בכימיה עם קשרים מקצועיים אחרים. אל תשכח גם אמון וסבלנות!
4. זמן: כמה זמן פרויקט זה דורש? בידיעה שכאשר אתה חתום על פרויקט עם חברת עיצוב ופיתוח אתרים, החברה תצטרך להקדיש את הזמן כדי לקבל איתך מידע רלוונטי כדי לבנות אתר שבאמת משקף את העסק שלך. אתה יכול לבחור לכתוב תוכן משלך לאתר שלך, אבל אם אתה רוצה לשכור כותב, בדוק אם החברה מציעה שירות זה.
5. סגנון: מעצבים מסוימים דורשים מראה פשוט, בעוד מעצבים אחרים בוחרים בהיר ונועז. כמה מעצבים עושים את השניים הנחמדים האלה. דברו על הסגנון העסקי שלכם ובקשו מהחברה להראות לכם מה לדעתם מתאים לחזון שלכם. מקווה שהחזון שלך תואם אותם!
6. גודל: מה גודל החברה – מה גודל הלקוחות הקבועים שלהם? עיצוב אתרים עבור עסקים קטנים בתקציב שונה מאוד מעיצוב אתרים עבור ארגונים גדולים. אם העסק לא מבין את הצרכים שלך וכיצד למלא (פגישות אחד על אחד, יכולת לשנות תוכן במערכת ניהול התוכן, עקוב אחר העזרה לאחר סיום הפרויקט), ייתכן שתצטרך לשקול עסק מתאים יותר לחברה בגודל שלך.
7. האריזה: האריזה הכוללת של החברה יכולה לבצע את כל הקידוד הנחוץ בהתאמה אישית, כך שהאתר שלך יהיה בהתאם לדרך שבה אתה רוצה להתנהל? האם הם עובדים עם פלטפורמות מסחר אלקטרוני?
8. מטרות: מה מטרת האתר שלך? האם חברת עיצוב ופיתוח אתרים זו עוזרת לך לפתח אסטרטגיה להשגת יעדים אלו? אתה צריך לדעת איך החברה מתכננת להבין את העסק שלך, מה אתה רוצה שהעסק שלך יהיה ואיך אתה רוצה להגיע.
9. ציר זמן: האם אתה צריך את הפרויקט הזה? יש תאריך ספציפי שאתה רוצה להתחיל? כדי להבטיח שהחברה תוכל לפתח לוח זמנים סביר, או בהתאם ללוח הזמנים אתה שוקל לסייע לפרויקט להתקדם בצורה חלקה. אל תשכחו לשאול כיצד יימשכו הקשר בין החברה שלכם למערכת היחסים שלה לאחר סגירת הפרויקט. ברגע שהאתר יושק, האם הם ימשיכו לעזור, או ברגע שהם יחיו בעולם, העבודה שלהם תבוצע.
10. צוות: מי הם אנשי הקשר שלך בחברה? אם אתה מנסה לפתור את מה שאתה צריך לספק, או סתם רוצה לבדוק, למי אתה יכול לפנות כדאי להיפגש פנים אל פנים ולראות אם כל עבודה באתר שלך תבוצע במיקור חוץ. חשוב לציין שהמבנה של הצוות שלכם והאם החברה יכולה לעבוד עם האנשים שאתם מכירים וסומכים עליהם כדי לבנות את העסק שלכם. האם הם ישקלו את הרעיון או את הדירקטוריון? האם הם ידברו עם המעצב שיצר את כרטיס הביקור שלך? אם אתה צריך חברה שתשחק עם חברי צוות אחרים, אז כבר מההתחלה לדון בנושא הזה.