עיצוב פנים וטיפים לעיצוב פנים

רוב מעצבי הפנים היו מייעצים שתחליטו על נושא כללי לשימוש בכל הבית שלכם. זה לא אומר שכל החדרים יהיו זהים, רק הנושא יהיה זהה בכל הבית שלך. הסגנון שמחליטים עליו צריך לשקף את התא המשפחתי בכל הנוגע לאופי ולסגנון.

מבחר עיצובים ונושאים

נושא בית החווה הוא נושא פופולרי מאוד בגלל שהוא נראה נצחי. עבור רובם, זה כרוך בתחושה כפרית או נעימה. עבור צבעי קיר אתה יכול להשתמש בצבעי צהוב בהיר, לבן או פסטל. הריהוט יהיה צורות בסגנון חווה ורהיטי עץ בלויים למראה.

בוהמייני או כפרי הוא נושא פופולרי נוסף. אם אתה אוהב צבעים חמים זה יהיה הסגנון שלך. פריטים מהמזרח התיכון, אפריקה ומרוקו יכולים להיות מעורבים בעיצוב זה. הצבעים עבור עיצוב זה יהיו אדום, כתום, סגול וחול.

עכשווי או מינימליסטי הוא נושא פופולרי נוסף. סגנון זה מפחית אי סדר ומהווה אמצעי טוב לפתיחת אזורים. הצבע העיקרי לנושא זה הוא לבן. זה יכלול ריהוט כך שבדרך כלל לא תמצא את הנושא הזה עם משפחות עם ילדים צעירים.

בכל מה שתבחרו, זכרו שכל החדרים שלכם צריכים להיות בעלי תחושה חזקה של תאימות.

טיפים לעיצוב פנים פשוטים

מראות היא דרך יוצאת מן הכלל להרחיב שטח כדי לגרום לו להיראות גדול יותר. שימוש במראה גדולה הממוקמת ישירות מול מקור אור טבעי כגון חלון או דלת. זה אמור לגרום לחלל לא רק להיראות גדול יותר אלא גם פחות עמוס. אם אתה עובד עם שטח קטן, מעט עומס יכול בקלות להפוך את החלל לבלתי מאורגן.

הוספת קיר מבטא תצייר את העין ותדגיש תכונה או רהיט. אתה יכול להשיג זאת על ידי צביעת קיר פוקוס או שימוש בנייר קיר ליצירת קיר פוקוס. רק זכרו שלעולם לא תרצו שאמנות הקיר שלכם תהיה ארוכה יותר מהרהיט שאתם מציגים.

פתח את האשליה באמצעות תנועה על ידי פריסת החלל שלך כך שהעין שלך תמשיך לנוע מנקודה לנקודה.

הרהיטים ופריטים אחרים שלך צריכים להתאים לשטח הכולל של החדר. במילים אחרות, אין להאפיל על זה או לזרוק את זה מתוך סימטריה.

לבסוף, עיצוב ועיצוב הבית הם לעתים קרובות עניין רגיש ביותר, שכן אנשים רבים מרגישים שהם מבינים את התהליך, אך התוצאה אומרת משהו אחר לגמרי.

שימוש בפריטים שאולי כבר יש לך כמו נרות ופסלונים יכול בקלות להיות מסודר מחדש כדי להביא תוצאות דרמטיות בתוספת שיפור התאורה. ודא תמיד שיש לך תאורה במקומות שבדרך כלל מתעלמים מהם מחסימות.

אם אתם מסתכלים על כמה רעיונות חלופיים, חשבו על עיצוב פנים גותי, מסורתי, ים תיכוני, טרופי, אסייתי וכמובן עכשווי.

מאמרים מומלצים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *