מעצב מקצועי לעומת מעצב חובב

בכל ענף ספציפי, מתחשבים באיש מקצוע ולחובב ניתנת רק הזדמנות להוכיח את עצמו, אולם המגמה היא סיכון לארגון חדש ולארגון קיים. זה כמו ללכת להסתפר למקום חדש בידיעה שאולי אתה לא מרוצה אבל הדחף לנסות משהו חדש לא נגמר. אז לאן זה מוביל ארגון או חברה עם פוטנציאל חדש? האם תעשיות ארגוניות צריכות בכלל לקחת את הסיכון? התשובה היא פשוטה, אם אתם מאמינים בהימורים וסומכים על עצמכם שיתמזל מזלכם, אז אתם עשויים להמשיך. אבל כשזה מגיע לזהות של ארגון, הימור מיותר ובלתי מתבקש לחלוטין. יש הבדל של השפעה על ארגון קיים בהשוואה לזה של חדש כפי שמתבטא להלן:

חברות קיימות

כמות הכסף המוגזמת שהוצאה על תשתיות והוצאות שונות נמחקה. אבל רוב הארגונים נוטים לסטות ממשבר הזהות המשמעותי שהם עלולים להתמודד איתו בגלל לוגו מיושן. מי שעוקב באופן עקבי אחר מגמות ומוכשר, לא רק ישפץ את הלוגו שלהם אלא גם יפריש תקציב עם ניתוח מובנה לגבי מידת התקשורת של הלוגו העבר שלהם, טווח ההגעה שלו, ההמרה של קהל היעד שלו, ולא לשכוח את ההשפעה שלו על המדיה החברתית על המונים. אבל בגלל שיש טרנד חדש והארגונים הקיימים רוצים לשלב זאת בתוך הלוגו הקיים שלהם, אז זה הופך למשימה לא פשוטה עבור מעצב מקצועי לא רק להנחיל את הרמז החדש הזה אלא גם להבטיח שהוא לא יאבד מקוריות. בעיצומו של התהליך הזה, הארגון מקבל פתאום החלטה לבחור חובבן עם עיצובים חדשים ומכאן מתחיל ההימור.

השאלה המתמשכת תינתן רק בתום רבעון או חודש מעקב, בהתבסס על מידת התקשורת של הלוגו באמת, בין אם פותח על ידי חובבן או מקצוען. סטטיסטית, זה בעיקר מטפח הפסדים לחברות קיימות להשתנות עם מגמות מיידיות ובמיוחד בעזרת מעצב חדש או חובב. מכאן שלחברה קיימת, זה לא רק מועיל להישאר עם מעצב מקצועי עם עשור של ניסיון, שכן הם ישלימו מחקר וניתוח לפני שילוב תמונה, גופן או צבע חדש בתוך העיצוב הקיים או ייעץ במדויק לגבי השיפוץ המלא. של הלוגו הנוכחי.

ארגונים חדשים

סטארט-אפים נוטים לרשום חובבים הרבה לפני שהם מחפשים איש מקצוע. הרשו לי לקצר את זה לנקודה בסיסית אחת – 'כסף'. הסיבה שחברות חדשות נוטות לשכור חובבן על פני מעצב מקצועי היא לא רק בגלל שזה חסכוני, אלא גם כדי להוכיח שאפשר לחשוף כישרונות חדשים רק עם "סיכון" כרוך בכך. ההצהרה המסוותת לעיל היא אינדיקציה ברורה לכך שטכניקות חסכוניות גדלו עמוק פנימה לארגונים המבצעים החלטות חיוניות לגבי מותג וזהות. מחזון רווחים והצלחה לזו של התמודדות עם המציאות וההפסדים על בסיס לוגו גרוע, לא יעיל ולוגו חסר תקשורת. כדי להימנע מכל זה, סטארטאפ חייב תמיד ללחוץ על זהות מותג, לוגו מקצועי וליישם טכניקות חסכוניות על כל דבר מלבד זהות החברה. אחרי הכל, החברה חדשה, הצגתה תצבור נקודות בדיוק כמו הצגת 'מועמד חדש' לראיון. העולם מחכה למותג חדש ומה שיש לך להציע צריך להיות הטוב שבטוב. ההימור הטוב ביותר הוא לבעל מקצוע לא רק לעצב את הלוגו, אלא גם את האתר ואת הנייח המלא.

מאמרים מומלצים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *