מה לחפש במעצב אתרים או בסוכנות עיצוב

חפש בגוגל מעצבי אתרים או חברות עיצוב אתרים ותקבל מיליוני תוצאות עבור חברות שכולן מבטיחות דברים דומים: אספקה ​​בזמן, ידידותי לתקציב, אופטימיזציה למנועי חיפוש ותאימות בין דפדפנים וכו'. עכשיו אם כולן היו כל כך מעולות, למה האם יש כל כך הרבה אתרים מחורבנים שאתה יכול לשאול. הנה כמה כישורים שיעזרו לך לנשל את מעצבי האינטרנט הטובים מהרעים.

פורטפוליו נהדר

תיק עבודות נהדר מציג יצירתיות, מגוון סגנונות והכי חשוב יש דוגמאות לעבודה אמיתית של לקוחות ולא רק עבודות מפרט מבית הספר. ודא שהסגנון הכללי של מעצב אתרים בתיק העבודות שלו מתאים למה שאתה מחפש. בדוק את האתרים שלהם שהושקו בעבר כדי להבטיח שהם ידידותיים למשתמש, נטולי שגיאות, מתאימים לשוק היעד שלהם ונטענים במהירות.

תיק עבודות נהדר תמיד גובר על ניסיון או השכלה בעיצוב. מעצבי אתרים עם יותר מדי ניסיון יכולים להיות מוגדרים בדרכים שלהם ופחות פתוחים לרעיונות או טרנדים חדשים. וזה שמישהו לקח כמה שיעורים לעיצוב לא אומר שיש לו עין לזה. נתקלנו באתרים רבים המציעים שירותי עיצוב אתרים עם אתרים מזעזע.

שירות לקוחות

לא משנה עד כמה המעצב או הסוכנות שלך מדהימים, אם הם לא יכולים להגיב לשיחות או למיילים שלך בזמן בשעות העבודה, סביר להניח שהם לא יוכלו לעמוד במועד האחרון שלך. זה יכול להיות מוות לעסק שלך אם הפרויקט שלך רגיש לזמן עקב משהו כמו השקת מוצר. כמה מעצבי אתרים עצמאיים הם אור ירח, כלומר יש להם עבודה במשרה מלאה והם קולטים את הפרויקט המוזר פה ושם תמורת מזומנים נוספים. היזהר מהאנשים האלה כי סביר להניח שהם לא יהיו בסביבה כשהפרויקט שלך ישתבש ויאלץ אותך לוותר על ההפקדה שלך.

כישורים נדרשים

מי שתבחר צריך להיות בקיא בטכנולוגיות האינטרנט שהפרויקט שלך דורש. אם אתה צריך פלאש עבור סרטון אנימציה, ודא שמפתח האינטרנט שלך בקי ב-Flash Actionscripting 3.0. אם אתה רוצה להמיר את האתר שלך ל-CMS, ודא שהם בקיאים היטב ב-CMS שבחרת ובטכנולוגיות האינטרנט התומכות בו. רוב ה-CMS בקוד פתוח נשלטים על ידי PHP. תמיד עדיף לשכור מומחה שיוכל להצטיין בדברים שאתה צריך במקום בעל מקצוע שהוא פשוט בינוני בכל דבר. בדרך כלל, אתה אמור להיות מסוגל להעריך זאת על סמך תיק העבודות המקוון שלהם.

ציר הזמן שלהם מתאים לציר הזמן שלך

לכל הפרויקטים יש מועד אחרון או טווח זמן מועדף כלשהו שבו תרצו שהוא יסתיים. מעצבי אתרים חסרי ניסיון מרבים לצטט לוחות זמנים אופטימיים מדי. לא משנה כמה פשוט העיצוב או העיצוב מחדש של האתר שלך, זה כמעט בלתי אפשרי שתהליך העיצוב (מהרעיון ועד להשלמה) ייקח פחות משבועיים כי תמיד יהיו תיקונים. אני תמיד צוחק כשלקוח פוטנציאלי שולח לי מייל ומעריך שהאתר החדש שלו מאוד בסיסי ואמור לקחת לא יותר מיומיים. זה הרבה יותר מקצועי לצטט ציר זמן ארוך יותר ולספק מוקדם מהצפוי. עם זאת, אם מעצב האינטרנט שלך אומר שזה ייקח הרבה יותר זמן מאשר המתחרים שלהם, הם עשויים להאיר את הירח.

שירות מלא

שירות מלא מוצע בדרך כלל על ידי חברות עיצוב מכיוון שהוא דורש צוות של מפתחים, מעצבים ומומחי שיווק. שירות מלא אומר שהם מציעים פתרונות אינטרנט מקיפים כמו SEO, מסחר אלקטרוני, מיתוג, תאימות לנייד ושיווק במדיה חברתית, הכל במקום אחד. לעיתים רחוקות תמצא מעצב אתרים מומחה בכל הקטגוריות הללו, וזו הסיבה שחברות מסוימות שוכרות חברות עיצוב אם יש להן את התקציב.

כישורי תקשורת

מיומנויות תקשורת חשובות לא פחות ממיומנויות עיצוב ותכנות, כי אם מעצב האינטרנט שלך מתקשר עם שגיאות דקדוק או כתיב גרועות, כך גם האתר שלך יהיה. האם הם מבטאים בעיות טוב? האם הם יכולים לתרגם ז'רגון טכני מסובך למונחים של הדיוטות? אתה יכול להעריך בקלות את כישורי התקשורת שלהם באמצעות השיחות הראשוניות, האימיילים והצעת הפרויקט שלך.

ניסיון בשיווק / SEO

מה טוב האתר שלך אם שוק היעד שלך לא יכול למצוא אותו? מעצב האינטרנט או חברת העיצוב שלך חייבים להבין כיצד לקדם אותו. אם מצאת את מעצב האינטרנט שלך באמצעות גוגל עם מילות מפתח ספציפיות לתעשייה אז הם חייבים לדעת משהו על SEO. להלן טכניקות SEO פשוטות אחרות שמעצב האינטרנט שלך צריך ליישם כדי לבנות את הנוכחות שלך באינטרנט:

  • צור תוכן חדש הרלוונטי לשוק היעד שלך עם בלוג
  • כתוב מטא כותרת ותגיות תיאור
  • כלול את מונחי החיפוש של מילות המפתח שלך בכותרות ובכותרות המשנה שלך (תגי H1 ו-H2 בהתאמה)
  • פזר את מונחי החיפוש של מילות המפתח שלך בכל התוכן שלך
  • צור מפת אתר עבור מנועי חיפוש לסריקה
  • הוסף את האתר שלך למדריכי עסקים מקוונים
  • לעוד אסטרטגיות SEO, עיין בפוסט בבלוג שלי על תנועת רשת באיכות גבוהה.

הפניות ללקוח

בקש הפניות מלקוחות וציין נקודה לגבי התקשרות אליהם. שאלו את הלקוחות שלהם אם הם היו מגיבים, בזמן ובמסגרת התקציב. חלק מחברות עיצוב אתרים מחפשות עבודה דרך אתרי אינטרנט עצמאיים כגון Guru, שבהם תוכל למצוא ביקורות.

נוכחות במדיה חברתית

מדיה חברתית עוזרת לך להגיב לאנשים שמדברים על המותג שלך ולהבין איך הם תופסים את החברה שלך. יש כל כך הרבה רשתות מדיה חברתית אבל אלה שיש לנטר הן טוויטר, לינקדאין ופייסבוק. נוהג טוב הוא לפרסם עדכון סטטוס בכל פעם שאתה מפרסם פוסט בבלוג או תוכן אינטרנט חדש.

עלות / תקציב

חשוב לשקול את כל האמור לעיל ואז לשקול עלות או תקציב אם כל השאר מסתדר. הצעת המחיר הזולה ביותר היא לעתים רחוקות הטובה ביותר.

מאמרים מומלצים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *